|
nusi_sacalul
Administrator
|
 Este Steaua în criză ?
"Daca eu plec de la Steaua, o sa se aleaga praful de echipa!"
Este Steaua în criză ?,iată întrebarea pe care o pun fanii stelisti.Gigi Becali vorbeşte despre situaţia de la Steaua şi despre faptul că dacă ar pleca el de la formaţia din Ghencea s-ar alege praful de acest club care este un simbol al tării. De asemenea milionarul din Pipera a dezvăluit că inveşteste lunar 600.000 de euro pentru formaţia sa."Daca eu plec de la Steaua se alege praful de club. Şi e pacat să se aleagă praful de un simbol al României. Nu e uşor să dai 600.000 de EURO din buzunarul tău, în fiecare luna", a declarat Gigi Becali.Declaraţiile lui Gigi l-au făcut pe Marius Lacatus să declare că, în perspectiva returului, se va baza pe lotul actual de jucători,deci, nu ar trebui să ne gândim la viitoare transferuri de marca.Deşi a cheltuit în aceasta vara anului trecut peste 3 milioane de euro pe jucătorii străini,cei aduşi nu au avut rezultatul scontat, primele "victime" de altfel ,au fost Arthuro şi Abel Moreno.Problemele cu DNA-ul în dosarul "Valiza",aventura de la Steaua a lui Munteanu,readucerea pe banca Stelei a lui Marius Lăcătuş,plecarea căpitanul Stelei, Mirel Rădoi la Al-Hilal,datoriile către celor de la BGS, sunt semne de nesiguranta pentru viitorul Stelei,îmi pun totuşi o întrebare,aceste probleme va afecta şi echipa din teren ?,oare va depăşi această echipă şi acest campionat ?
_________________ M-am reîntors !!!

|