Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /home/gigi/public_html/forum/common.php on line 106
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 942: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 942: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3545: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3547: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3548: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3549: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
Steaua.net | Articole | Jocuri

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 9 mesaje ] 
Steaua - Bayern 
Autor Mesaj
Administrator
Administrator

Răspuns cu citat
Mesaj Steaua - Bayern
Un meci pe care o sa il castigam.
2-1.
Va marca Nicolitza.
Pentru noi :)

16 Sep 2008, 19:36
Raportează acest mesaj
Profil E-mail WWW
Moderator
Moderator

Locaţie: Undeva
Răspuns cu citat
Mesaj Re: Steaua - Bayern
Nicolita e suspendat,asa ca va marca Toja :redblue: Eu zic ca putem face un meci mare daca jucam ofensiv si daca avem si putin noroc.

17 Sep 2008, 08:48
Raportează acest mesaj
Profil WWW
Stelist fanatic
Stelist fanatic

Răspuns cu citat
Hehe liv -Toja? Steaua va juca ofensiv pentru ca in sf pot spune ca avem o echipa buna - nu f buna. FORZZA STEAUA

17 Sep 2008, 10:05
Raportează acest mesaj
Profil WWW
Moderator
Moderator

Răspuns cu citat
Nu conteaza cine marcheaza .... ci sa facem un joc frumos si la sfarsit sa avem un gol marcat in plus fata de germani si e bine. Eu zic ka batem cu 2-1 : Semedo si Ogararu.

Campionat FIFA 08 & 09

17 Sep 2008, 17:40
Raportează acest mesaj
Profil YIM WWW

Răspuns cu citat
unde pot sa vad si eu steaua online ..si daca se poate un site undeva sa nu-mi trebuiasca sa instalez soaptcast sau alte programe ptr ca eu sunt in alta tara si intru de pe calc cuiva... forta steaua

17 Sep 2008, 18:03
Raportează acest mesaj
Profil E-mail
Stelist fanatic
Stelist fanatic

Locaţie: Bucuresti
Răspuns cu citat
Probabil daca am fi jucat azi fara toja, marin si semedo, am fi avut mult mai multe sanse la un rezultat bun. Daca in prima repriza am fost jalnici, in a doua am jucat bine, ne-am creat ocazii si doar ghinionu si cacatu ala de arbitru a facut sa nu reusim egalarea. Pacat...cred ca am fi meritat un egal...

Zapata a fost fenomenal. Ogararu si Marin au fost praf, dar fundasii centrali au fost f buni. Lovinho, dupa o prima repriza jalnica, in a doua a jucat bine, Szekely a reusit cat de cat sa dea niste pae utile, e un jucator cu calitati, Dayro mi s-a parut cel mai bun om de atac, iar Arthuro a aratat in sfarsit ceva fotbal in aceasta repriza. Semedo nu avea ce cauta intr-un asemenea meci avand in vedere ca abia a venit si nici nu cred ca isi stie prea bine coechipierii.

17 Sep 2008, 22:47
Raportează acest mesaj
Profil WWW
Stelist infocat
Stelist infocat

Răspuns cu citat
Am fost dominati, insa am avut ocazii...ne-a lipsit spiritul adus de Radoi...

17 Sep 2008, 22:48
Raportează acest mesaj
Profil WWW
Moderator
Moderator

Locaţie: Undeva
Răspuns cu citat
Lacatus a gresit.Toja n-avea ce sa caute in centru,poate in locul lui Semedo.In rest,la fel ca in anii trecuti nu jucam nimic.

17 Sep 2008, 23:11
Raportează acest mesaj
Profil WWW
Stelist fanatic
Stelist fanatic

Răspuns cu citat
Romania si vechile metehne ca si in meciurile nationale ,steaua se identifica prin nationala si invers, atunci cand vom invata sa nu mai depindem de x si y atunci vom invata ce-i cu adevarat fotbalul. Nationala sta in Chisvu si Mutu , Steaua in Radoi si Banel . Nu , nu mai trebuie sa gandim asa pt ca pe teren joaca 11 fotbalisti. cu totii ii felicitam pe toti la victorie . .. se poate dar pana cand vom mai pune aceasta intrebare" cat vom mai astepta sa batem o echipa puternica? am avut 2 ocazii de gol + 1 un gol neacordat (Stancu).clar

17 Sep 2008, 23:21
Raportează acest mesaj
Profil WWW
Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 9 mesaje ]